نگاهی به صنعت مدیریت دارایی ۱۴.۶ هزار میلیارد دلاری چین

چینی‌ها از سال‌ها قبل بازارهای مالی خود را به روی سرمایه‌گذاران خارجی گشوده و محدودیت‌ها برای سرمایه‌گذاری خارجی در اوراق، سهام، صندوق‌ها، نظام بانکی و صنعت بیمه این کشور را تسهیل کرده‌اند. این روند همچنان ادامه دارد.

 به گزارش صدای بورس، انجمن مدیریت دارایی چین، انجمن مدیریت دارایی پکن، انجمن شرکت‌های سهامی خاص پکن و نهاد غیرانتفاعی CFA مجموعه‌ای از اطلاعات مورد نیاز را برای موسسات خارجی که خواهان مشارکت در صنعت مدیریت دارایی ۱۴.۶ هزار میلیارد دلاری چین (معادل ۱۰۰ هزار میلیارد یوان) هستند، گردآوری و منتشر کرده است.

در این مجموعه، حوزه‌هایی که موسسات مدیریت دارایی خارجی امکان حضور و سرمایه‌گذاری دارند، معرفی شده‌اند.

در حال حاضر، کمیسیون مقررات و نظارت بر اوراق بهادار چین تنها نهاد رسمی برای صندوق‌های دولتی، مدیریت دارایی خصوصی موسسات در بخش سهام و اوراق آتی، و صندوق‌های سرمایه‌گذاری خصوصی است. همچنین کمیسیون مقررات و نظارت بر سیستم بانک و بیمه چین تنها نهاد رسمی برای قانونگذاری در دو حوزه بانک و بیمه به شمار می‌رود.

به طور کلی، محصولات مدیریت دارایی در چین به سه نوع تقسیم می‌شوند: نوع قراردادی، نوع مشارکتی و نوع شرکتی.

محصولات مدیریت دارایی مشارکتی و شرکتی باید به عنوان شرکت‌های تجاری نزد وزارتخانه‌های صنعت و تجارت به ثبت برسند. اما محصولات نوع خصوصی در انجمن مدیریت دارایی چین ثبت می‌شوند.

چین که دومین قدرت اقتصادی جهان، بزرگترین واردکننده انرژی و بزرگترین صادرکننده کالای جهان به شمار می‌رود، طی چند دهه گذشته با انجام اصلاحات زیرساختی، باز کردن درهای بازارهای مالی و پذیرش سرمایه‌گذاران خارجی، اقتصاد خود را دگرگون کرده است.

منبع: رویترز

کد خبر 416411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =